De trainers

De training wordt verzorgd door gecertificeerde mindfulness trainers.

Hartono Ngadimin:

Gecertificeerd mindfulness trainer, fysiotherapeut, ademtherapeut (methode Dixhoorn), haptotherapeut en running therapeut en daarmee BIG geregistreerd. Door zijn medische achtergrond kan hij binnen de mindfulness trainingen, de verdieping geven bij burnout en bij lichaamsgerichte klachten. Is uniek als trainer, door de combinatie van mindfulness én running therapie. Zijn ervaring is dat mindfulness de stilte en het bewustzijn binnen de persoon vergroot en dat die stilte binnen de running therapie omgezet kan worden in een lichamelijke energie boost.

 

Brigitta Derksen:

Oprichtster van Centro Mio, centrum voor mindfulness in Elst. Is met name actief in het geven van trainingen aan het bedrijfsleven en heeft de opleiding tot Master-Coach en Counselor bij het Europese Instituut van De Baak.

Gecertificeerd mindfulness trainer. Heeft de opleiding, evenals Hartono, bij het CvM in Amsterdam gevolgd en tevens trainingen bij Jon Kabat-Zinn (grondlegger Mindfulness) en Saki Santorelli (Directeur Mindfulness Centrum in Massachusetts).

 

 

Particuliere trainingen en bedrijfstrainingen

 

Particuliere trainingen worden in groepsverband en individueel gegeven. Deelnemers kunnen via verwijzing of op eigen initiatief deelnemen aan de training.

 

Bedrijfstrainingen worden incompany gegeven. De mindfulness trainingen hebben het accent op de stress hantering. Stress kan mensen onder hun werkelijk niveau laten functioneren. Er gaat dan meer aandacht verloren in piekeren, overmatig plannen, onjuist reageren in stressvolle situaties.

Naast de volledige 8-weekse training, worden er ook kennismakingsworkshops in bedrijven gegeven.

 

Vitaliteitscentrum